Rīgas modes nedēļa: «Paviljons» prezentē brīvdabas pilsētnieku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/Apollo

Rīgas modes nedēļa turpinās. Fotogalerijā esam apkopojuši tērpus no modes zīmola «Paviljons» jaunākas rudens/ziemas kolekcijas.

Dizainere Līga Garda jaunajā «Paviljons» rudens/ziemas kolekcijā iekļāvusi laikmetīgu skatu uz Latvijas dizaina identitāti, parādot to ar ziemeļnieciskā un funkcionālā silueta palīdzību.

Iedvesma ir brīvdabas pilsētnieks, kurš rod enerģiju dabas procesu un tehnoloģiju mijiedarbībā. Viņa gars izteiksmīgi atspoguļojas 90. gadu popkultūrā un tiek pārnests sportiska stila adījumos. Kolekciju caurstrāvo konkrētā laika attieksme, – cilvēki kļuva liberālāki, dzimumu robežas saplūda, seksualitāte sasniedza savu zenītu, un ielās valdīja sportiskums un bezrūpība.

No 17. līdz 21. martam Latvijas galvaspilsētā norisināsies Rīgas modes nedēļas 22. sezona. «Riga Fashion Week» laikā modes centrā «Podium «Latvijas un uzaicinātie ārvalstu dizaineri prezentēs savas 2015./2016. gada rudens/ziemas pret-a-porter apģērbu kolekcijas, - Anna LED, Narciss, Natālija Jansone, Amoralle, Katya Katya Shehurina, Līga Banga, NÓLÓ, Alexandra Westfal, IN by Inga Nipane, it'sME, One Wolf un Paviljons, Pohjanheimo (Igaunija), Agne Kuzmickaite (Lietuva), Quattromani (Itālija) un Polina Samarina (Krievija).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu