«Kazaky» uzstāšanās Rīgā parcelta (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 17.aprīlī «Sapņu Fabrikā» paredzētā ukraiņu grupas «Kazaky» uzstāšanās pārcelta uz Vecrīgā uz jumta izvietoto «Daugavas koncertzāli», un notiks 21. augustā, portālam «Apollo» vēsta koncerta organizatori. Drīz gaidāmi programmas papildinājumi.

Uzstāšanās pārcelšana notikusi, vienojoties grupas menedžmentam, šova organizatoram «IC Concerts» un norises vietām, par atbilstošāku pasākuma norisei atzīstot «Daugavas koncertzāli», kura šī gada sezonu uzsāks 25.aprīlī.

«Kazaky» šovs «Sapņu Fabrikā» nebūs vērojams, ņemot vērā īslaicīgus nakts pasākumu papildpakalpojuma ierobežojumus «Sapņu Fabrikā». Sakarā ar nepastāvīgajiem laikapstākļiem pasākumu jaunajā norises vietā - daļēji atvērtā tipa koncertzālē - nebija vēlams rīkot 17.aprīlī, tādēļ «IC Concerts» vienojās ar «Kazaky» menedžmentu par tuvāko iespējamo norises laiku šovasar - 21.augustu. Organizators «IC Concerts» atvainojas par iespējamām neērtībām.

21.augustā «Daugavas koncertzāle» durvis vērs pēc 20:00, lai visas nakts garumā priecētu viesus ne tikai ar «Kazaky» uzstāšanos, bet arī pašmāju mūziķu un citu mākslinieku šoviem, kas tiks izziņoti, tuvojoties pasākumam. Līdz šim iegādātās biļetes ir spēkā apmeklējumam 21. augustā, kā arī tās var atgriezt, rakstot uz info@bilesuparadize.lv. Stāvvietu biļetes un galdiņus var iegādāties «Biļešu Paradīze» tirdzniecības vietās un internetā. Informācija www.concertsandfestivals.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu