"Knicks" papildina sastāvu ar spēka uzbrucēju Vonlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brad Penner/USA Today Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Ņujorkas "Knicks" papildinājis savulaik ar devīto numuru draftētais spēka uzbrucējs Noā Vonlē.

Pašlaik 22 gadus veco Vonlē 2014.gada NBA draftā ar devīto numuru izraudzījās Šarlotes "Hornets" vienība, taču pēc tam viņš spēlēja tādās komandās kā Portlendas "Trail Blazers" un Čikāgas "Bulls".

Pagājušo sezonu viņš uzsāka "Trail Blazers", nospēlējot 33 spēles un vidēji gūstot 3,6 punktus un 5,1 atlēkušās bumbas, bet pēc tam tika aizmainīts uz "Bulls", kur 21 spēlē viņš sakrāja 6,9 punktus un 6,9 atlēkušās bumbas. Karjeras laikā viņš spēlējis vidēji 15,5 minūtes, kā arī sakrājis 4,1 punktu un 4,7 bumbas zem groziem.

Ņujorkas vienības lielākā zvaigzne ir latvietis Kristaps Porziņģis, kurš pagājušajā sezonā savainojuma dēļ aizvadīja vien nedaudz vairāk kā pusi sezonas jeb 48 spēles. Viņš bija rezultatīvākais komandas spēlētājs ar vidēji 22,7 gūtajiem punktiem. Porziņģis arī otrais labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji mačā sakrājot 6,6 bumbas zem groziem. Tāpat viņš ar 2,4 bloķētājiem metieniem bija labākais komandā šajā rādītājā.

Vonlē ir tieši Porziņģa pozīcijas spēlētājs, taču Latvijas spēlētājs jau iepriekš ir pierādījis, ka var sekmīgi darboties arī centrā, turklāt "Knicks" jaunais galvenais treneris Deivids Fizdeils izteicis varbūtību, ka Porziņģis varētu spēlēt arī vieglā uzbrucēja pozīcijā.

"Knicks" aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu