Dženifera Anistone - Holivudas zelta meitene, sievietes paraugs un etalons

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Slavas analītiķi, mēģinot saprast, kur slēpjas amerikāņu aktrises Dženiferas Anistones fenomens, patiesībā ir diezgan apmulsuši. Jo viņā nav nekā tik īpaša. Tomēr kaut kas ir. Humors. Seksapīls. Harisma. Plus sirsnīga vienkāršība. Nesen Anistones dzīvē noticis liktenīgs pagrieziens - viņa šķīrusi divus gadus ilgušo laulību. Šķiet, ilgstoša laime nav šīs smaidīgās sievietes stiprā puse...

Kāpēc visi mīl Anistoni? Par to un daudz ko citu raksta žurnāls «Santa».

TĀPĒC, KA VIŅA IR SAVĒJĀ 

Anistone ir viena no retajām zvaigznēm, kam nevar pārmest augstprātību. Par viņu arvien ar sirsnību izsakās jaunības dienu draugi, filmu partneri un pat grimētāji. 

TĀPĒC, KA VIŅA DZĪVI UZTVER VIEGLI 

Dženifera Anistone
Dženifera Anistone Foto: depositphotos.com

«Absurdi, ka mediji par mani uzbūruši nabaga sievietes tēlu, kam neveicas mīlestībā, lai gan patiesībā savā dzīvē esmu saņēmusi daudz mīlestības. Bet labi, lai tā būtu mana birka!» viņa ironizē. 

(..)

TĀPĒC, KA VIŅA PROT PASMIETIES PAR SEVI 

Pagājušā gada stilīgākā slavenība - aktrise Dženifera Anistone
Pagājušā gada stilīgākā slavenība - aktrise Dženifera Anistone Foto: AFP/LETA

Anistone ir viena no tām slavenībām, kas regulāri ļauj par sevi pasmieties. Piemēram, viesojoties Elenas Dedženeresas šovā, viņa ir izmēģinājusi elektronisko krūšu masieri, bet šovā «Saturday Night Live» ir iejutusies paparaci lomā, ironizējot pati par savas publiskās dzīves absurdu. 

Zvaigznes sievišķīgie noslēpumi 

DŽENIFERA ANISTONE IR VIENA NO TĀM HOLIVUDAS ZVAIGZNĒM, KAM SIEVIEŠU ŽURNĀLI NEBEIDZ UZDOT JAUTĀJUMUS PAR VIŅAS PERFEKTO FORMU.

SIEVIETEI, KURAI NĀKAMGAD APRITĒS 50 GADU, PAR TO VISU IR, KO TEIKT. «MĒS, SIEVIETES, ESAM TIK PRASĪGAS PRET SEVI, BET TAD, KAD IEMĪLAM SEVI, VISS NOSTĀJAS SAVĀS VIETĀS,» ATZĪST ANISTONE. 

IKDIENAS STILS

Visbiežāk viņa dod priekšroku ziliem džinsiem un kvalitatīviem T krekliem. Ikdienas gaitām Anistone izvēlas zīmola «Rag & Bone» apģērbus un aksesuārus, kā arī «Degaine» džinsa bikses. 

PAŠPALĪDZĪBAS GRĀMATAS

Anistone smejas: ja viņa saņemtu dolāru par katru pašpalīdzības grāmatu, ko ir izlasījusi, vecumdienas būtu nodrošinātas. Jā, zvaigzne nekautrējas atzīt, ka savas dzīves drūmākajos posmos ir meklējusi mierinājumu šādā literatūrā, un atzīst, ka šī terapija tiešām palīdz. 

KOSMĒTIKA

Dženifera Anistone (Jennifer Aniston) filmas "Storks" pirmizrādē
Dženifera Anistone (Jennifer Aniston) filmas "Storks" pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

«Dabiskums ir pāri visam - neuzkrītošs grims un brīvi krītoši mati.» Zvaigzne par savu atradumu sauc «Dr. Hauschka» rožu krēmu un Neutrogena sejas ziepes, savukārt par matu kopšanas superproduktu atzīst «Kerastase Oleo Relax» serumu, kas padara matus zīdainus un piešķir tiem mirdzumu. 

SARKANAIS PAKLĀJS
 

Justin Theroux un Jennifer Aniston
Justin Theroux un Jennifer Aniston Foto: REUTERS/Scanpix

Anistones galvenais likums - lai būtu ērti - darbojas arī uz sarkanā paklāja. Viņa uzskata, ka labākais ir uzticama, klasiska zīmola tērps, piemēram, «Valentino» un «Tom Ford» vakarkleitas. 

ZVAIGZNES ĒDIENKARTE 

Lai arī viņa fano par meksikāņu virtuvi, ikdienā tradicionāli dod priekšroku zivīm un dārzeņiem. Anistones superprodukts, bez kā viņa nevar iedomāties savu uztura plānu, ir grilēts lasis. 

TRENIŅI

Jau daudzus gadus aktrise regulāri nodarbojas ar jogu pie savas privātās treneres. 

DIĒTAS Klīst leģendas, ka Anistone lielisko figūru ieguvusi, pateicoties slavenajai Atkinsa diētai. Aktrise atzinusies, ka vienmēr ir bijusi apsēsta ar dažādām svara samazināšanas metodēm. «Par mani noteikti var teikt - diētholiķe. Arbūzu diēta, rīsu diēta... Kā tikai nav bijis!» 

Dženifera Anistone
Dženifera Anistone Foto: depositphotos.com

JAUNĪBAS ELIKSĪRS

«Pirmkārt tas ir attieksmes jautājums. Es nejūtu savus gadus. Patiesībā jūtos jauna. Viss ir galvā. Otrkārt, katru dienu izdzeru ļoti daudz ūdens.» 

Vairāk par aktrisi lasi žurnālā «Santa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu