UEFA brīdina Marseļas "Olympique" par fanu slikto uzvedību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) brīdinājusi Francijas vienību Marseļas "Olympique" par to, ka fanu sliktās uzvedības dēļ tā var saņemt diskvalifikāciju no kontinenta klubu turnīriem.

Aizvadītajā sezonā Marseļas "Olympique" fani sarīkoja nekārtības UEFA Eiropas līgas spēlēs pret "Leipzig" un "Salzburg" komandām, kā arī finālā pret Madrides "Atletico".

Marseļas vienībai būs divu gadu pārbaudes laiks, kurā, notiekot līdzīgiem incidentiem, "Olympique" tiks izslēgta no UEFA klubu turnīriem.

Marseļas komandai aizvadītajā sezonā tika piešķirtas sankcijas par fanu sliktu uzvedību tribīnēs, bojājumu nodarīšanu, pirotehnikas pielietošanu un priekšmetu mešanu uz laukuma.

Marseļas "Olympique" par fanu nekārtībām soda naudās samaksāja 100 000 eiro.

Arī šajā sezonā Marseļas vienība piedalīsies UEFA Eiropas līgā, kuru sāks no grupu turnīra. Tiesa, pērnā gada finālistei pirmā mājas spēle būs jāaizvada aiz slēgtām durvīm.

Marseļas "Olympique" UEFA Eiropas līgas finālspēlē ar rezultātu 0:3 piekāpās "Atletico" vienībai. Arī pretinieku fani šajā mačā izcēlās ar sliktu uzvedību, UEFA "Atletico" piespriežot sodu par līdzjutēju rasistisku plakātu demonstrēšanu.

Tāpat UEFA likusi Marseļas klubam sazināties ar Lionas "Olympique" stadiona uzturētājiem, lai segtu finālmačā līdzjutēju nodarītos zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu