«Ātrs un bez žēlastības 7» kases ieņēmumi sasniedz miljardu dolāru (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spraiga sižeta filmas «Fast&Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») globālie kases ieņēmumi sasnieguši miljardu ASV dolāru (924 720 000 eiro), vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Filma parādījās uz kinoekrāniem pirms trijām nedēļām. Tā sasniegusi jaunu globālu rekordu kā kinolente, kurai visātrāk izdevies pārkāpt viena miljarda dolāru robežu.

«Fast&Furious 7» ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros svētdien bija sasnieguši 1,153 miljardus dolāru (1,07 miljardus eiro). Tā pašlaik ir septītā visvairāk pelnošā filma kino vēsturē.

Franšīzes fani devās uz kino, lai redzētu autoavārijā bojāgājušo aktieri Polu Vokeru vienā no viņa pēdējām lomām. Vokers aizgāja mūžībā 2013.gada novembrī, kad pilnā sparā ritēja «Fast&Furious 7» uzņemšana.

Vokers spēlēja vienu no galvenajām lomām franšīzē - policistu Braienu O'Koneru.

Franšīzes galveno lomu tēlotāji ir aktieri Dveins Džonsons, Mišela Rodrigesa, Džeisons Stethems un Kurts Rasels. Epizodisku lomu ieguvusi austrāliešu repere un dziedātāja Igija Azīlija.

Pirmā «Ātrs un bez žēlastības» daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu