Pārdaugavā tiks ierobežota satiksme (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

Sakarā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem no 28. līdz 30.aprīlim Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu un gājēju satiksme tuvajā Pārdaugavā Latvijas Nacionālās bibliotēkas apkārtnē, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas domē.  

Nepieciešamības gadījumā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi:

- no 29. aprīļa līdz 30.aprīlim Kuģu ielā, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15;

- 29. aprīlī no plkst. 11.30 līdz plkst. 12.30 un no plkst. 19 līdz plkst. 20. un 30. aprīlī no plkst. 8 līdz plkst. 9 un no plkst. 15.30 līdz plkst. 16.30 Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā;

- 29. aprīlī no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.30 un no plkst. 22.30 līdz plkst. 23.30 Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Akmens tilta un 11. novembra krastmalas krustojumā.

Rīgas dome aicina ņemt vērā, ka tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm):

- no 28.aprīļa plkst. 21 līdz 30.aprīlim plkst. 21 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15;

- no 28.aprīļa plkst. 18 līdz 30.aprīlim plkst. 18 Valguma ielas labajā pusē, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu