Dietologi: Ksenijai Sobčakai draud anoreksija (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Populārā krievu žurnāliste Ksenija Sobčaka un viņas vīrs Maksims septiņas dienas pavadījuši kādā Spānijas privātajā klīnikā, kur ievēroja stingru diētu un centās atbrīvoties no liekā svara.

Sobčaka un viņas vīrs Maksims, viesojoties Spānijas privātajā klīnikā, ieturējuši stingru diētu. Nedēļas garumā pāris ēda tikai dārzeņus un graudaugus. Pēc septiņu dienu ilgas ārstēšanās Ksenija nometusi tikai divus kilogramus, vēsta krievu bulvārprese.

Dietologi par šādu pāra rīcību tikai pasmejas. Viņi uzskata, ka šāda veida diētā nav nekā moderna, turklāt zaudēt svaru, lietojot uzturā graudaugus un dārzeņus, var arī mājas apstākļos un desmit reizes lētāk.

Dietologi uzskata, ka, ja Sobčaka turpinās ievērot šādu diētu, viņa drīz vien saslims ar anoreksiju. Šobrīd žurnāliste ir 173 centimetrus gara un sver tikai mazliet vairāk nekā 50 kilogramus.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu