Austrāliete bildina princi Hariju (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Princis Harijs ir devies karaliskajā vizītē uz Austrāliju, kur ierodoties viņu sagaidīja spiedzošs meiteņu pūlis. Tas, protams, nav nekāds brīnums, jo 30 gadus vecais Harijs šobrīd ir viens no iekārojamākajiem karaliskas izcelsmes vecpuišiem visā pasaulē.

Ierodoties Austrālijā, princis Harijs devās sasveicināties ar saviem faniem, ar daudziem viņš aprunājās un pieklājīgi paspieda rokas, līdz nonāca līdz kādai austrāliešu izcelsmes meitenei Viktorijai. Gaišmatainajai skaistulei rokās bija liels plakāts uz kura bija rakstīts: «Preci mani, princi Harij! Pēdējā iespēja».

Lai arī princis Harijs nepiekrita Viktorijas aicinājumam precēties, gaišmatainā meitene tik un tā tika pie skūpsta no paša prinča!

«Es viņam teicu, ka esmu viņu bildinājusi jau iepriekš, tā bija mana trešā, laimīgā reize, arī uz mana plakāta bija rakstīts «pēdējā iespēja»,» portālam «Daily Mail» atklāja Viktorija.

Harijs atļāvis meitenei noskūpstīt viņu uz vaiga, tomēr Viktorijai izdevās noskūpstīt arī viņa lūpas.

«Tas bija lieliski un tā tam bija lemts būt, mūsu starpā bija «ķīmija»,» uzskata Viktorija.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu