«Statoil Fuel & Retail» Biznesa centrs izsludina vērienīgu vakanču tirgu (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tuvāko mēnešu laikā «Statoil Fuel & Retail» Biznesa centrs plāno izsludināt vairāk nekā 100 jaunas vakances IT, finanšu, klientu apkalpošanas un citās jomās, kas ir līdz šim apjomīgākā kolektīva paplašināšana, informē uzņēmumā.

Lielākais pieprasījums ir pēc darbiniekiem ar augstāko izglītību, vidēji 3-10 gadu pieredzi konkrētajā nozarē, kā arī labām angļu valodas prasmēm. Īpaši tiek meklēti kolēģi ar dāņu, norvēģu un zviedru valodu zināšanām.

Biznesa centra pievienotā vērtība ir darbs starptautiskā vidē, proti, iespēja ne vien strādāt ar ārzemju kolēģiem, bet arī apkalpot uzņēmumus no astoņām valstīm, kurās darbojas «Statoil Fuel & Retail», uzsver uzņēmumā.

Kā atzīst «Statoil Fuel & Retail» Biznesa centra vadītājs Kristians Kjernsmo, Rīgā bāzētais uzņēmums ir strauji attīstījies un sevi pierādījis. «Mūsu ambīcija ir liela, un mēs vēlamies kļūt par labāko Biznesa centru Baltijas valstīs, tāpēc meklējam kolēģus, kas būtu gatavi palīdzēt šo mērķi sasniegt.»

«Statoil Fuel & Retail» Biznesa centrs tika atklāts 2012. gadā, un tajā šobrīd strādā teju 400 speciālistu. Tas nodrošina finanšu, personāla administrācijas, klientu apkalpošanas, degvielas piegāžu plānošanas un citus pakalpojumus astoņu valstu (Dānijas, Norvēģijas, Zviedrijas, Baltijas valstu, Polijas un Krievijas) birojiem, kur pārstāvēts «Statoil Fuel & Retail» uzņēmums.

Šobrīd aktuālās vakances: http://www.cv.lv/darba-sludinajumi/statoil-fuel-retail-business-centre-sia

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu