Kembridžas hercogienes mamma steidz palīgā Keitai (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaundzimušās Kembridžas princeses Šarlotes audzināšanā Keitai Midltonei un princim Viljamam palīdzēs hercogienes mamma Kerola Midltone, vēsta ārvalstu mediji.

Pēc Kembridžas princeses dzimšanas apraudzīt jaundzimušo meitenīti steidzās gan britu karaliskā ģimene, gan Midltones ģimene. Šobrīd Kembridžas hercogi devušies uz lauku māju, kur apmēram mēnesi mierā un klusumā audzinās jaundzimušo Šarloti.

Kā vēsta portāls «Daily Mail», karaliskajai ģimenei lauku mājās ir arī savs apkalpes personāls: kalpone, pavārs, dārznieks un auklīte.

Tāpat audzināšanā palīdzēs ne tikai auklīte, bet arī Keitas mamma Kerola, kura kopā ar hercogiem mēnesi dzīvos viņu lauku mājās. Kerola vienmēr ir blakus saviem mazbērniem un palīdz viņu audzināšanā.

Karaliskajai ģimenei tuvi avoti vēsta, ka Keita pēc iespējas ātrāk vēlas atgūties no dzemdībām. Svaigs gaiss un miers tikai veicinās viņas atkopšanos.

Atgādinām, ka Kembridžas hercogu meitiņa Šarlote Elizabete Diāna (viņas augstība Kembridžas princese Šarlote) pasaulē nāca 2015.gada 2.maijā.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu