Foto: «Delilah» uzstājas Daugavas koncertzālē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

13.maijā Daugavas koncertzālē, Rīgā, uzstājās britu dziedātāja «Delilah». Fotogalerijā ieskats no koncerta!

Koncertu iesildīja latviešu dziedātāja Aija Vītoliņa jeb «Amber» un grupa «Very Cool People», kas uzstājāsar īpašu fanka, soula un džeza programmu.

«Delilah» ir pazīstama arī kā britu «drum&bass» dueta «Chase&Status» vokāliste. Koncertā dziedātāja uzstāsies, izpildot savas oriģināldziesmas no debijas solo albuma «From The Roots Up».

Savā solo daiļradē «Delilah» pievērsusies «trip-hop», «soul», kā arī «r&b» mūzikas radīšanai un izpildīšanai. Viņas skaņdarbos dzirdamas arī dabstepa un «drum&bass» skaņas, bet pati mūziķe savas dziesmas sauc par tumšu, dvēselisku un melodisku popmūziku. Viņas pazīstamākie skaņdarbi ir «Go», «Inside My Love», «Breathe» un «Shades of Grey».

«Delilah», īstajā vārdā Paloma Ajana Stoekera, uzaugusi ar mūzikas biznesu saistītā ģimenē, klavierspēli apguvusi jau bērnībā un pirmo skaņdarbu sarakstījusi 12 gadu vecumā. Viņa dzimusi Parīzē, bet viņas saknes stiepjas britu, nigēriešu, kubiešu, franču un spāņu kultūrā. «Delilah» nereti tiek salīdzināta ar «The XX», «Sade» un Alanisu Moriseti, savukārt par saviem iedvesmotājiem 23 gadus vecā mūziķe sauc Ellu Ficdžeraldu, «Nine Inch Nails», «Aalyah», «Portishead» un citus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu