Daugavas Koncertzāle atklās koncertsezonu ar «Dzelzs Vilks» koncertu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Daugavas Koncertzāle ir koncertzāle, kas jau trešo gadu rīdziniekus un viesus lutina ar labāko latviešu mākslinieku koncertiem. Pagājušajā nedēļā uz koncertzāles skatuves kāpa britu dziedātāja Delilah, bet šonedēļ, 22.maijā koncertzāles skatuves dēļus rībinās mūsu pašu latviešu grupa Dzelzs Vilks, bet 29.maijā - Andris ar Mirage Jazz Orchestra.

Šogad Daugavas Koncertzāles koncertu 3.sezonā uzstāsies tādi mākslinieki kā - Andris Ērglis ar Mirage Jazz Orchestra, Igo, grupa Credo, DAGAMBA ar DJ Monsta un Samanta Tīna, Aija Andrejeva, grupa Astr'o'nout, Aminata, grupa Otra Puse, grupa Framest, Intars Busulis, Raxtu Raxti un sezonu septembrī noslēgs Gacho.

Koncertzālē būs arī vairāku mākslinieku dziesmu pirmatskaņojumi un jaunu albumu ieskaņas koncerti, bet koncertzāles partneri «Ic Concerts» nodrošinās ārzemju mākslinieku koncertus. Pagājušajā nedēļā uzstājās Delilah, pavisam drīz uz skatuves kāps Loreen, James Arthur un puišu šovgrupa Kazaky.

Šonedēļ, 22.maijā, gatavojot jaunu rokmūzikas albumu, Daugavas Koncertzālē ar visu laiku labāko dziesmu koncertu uzstāsies leģendārā latviešu rokgrupa Dzelzs Vilks. Koncertā vilki asinās dzīvo nervu ar pilnu rokenrola jaudu no grupas labi zināmās daiļrades, bet esiet gatavi arī kompozīcijām pavisam jaunās skaņās!

Šobrīd Dzelzs Vilks pēc ilgākas radošas atkāpes neatlaidīgi dodas jauna rokmūzikas albuma virzienā. „..Vienmēr ir lieliski iespēlēt jaunas idejas koncertā līdzās jau labi pārbaudītām dziesmām. Mūsuprāt, albumam ir jātop koncertos, citādi studijas ieraksts riskē kļūt par sterilu nošu sakopojumu!..» saka grupas līderis Juris Kaukulis.

Ieeja koncertā jau no plkst. 19:00, sākums plkst. 20:00.

Biļetes, sēdvietas un galdiņi pieejami Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu