Kas notiek ar cilvēku, kurš Putinu nosauc par maniaku? (235)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievija liegusi iebraukšanu valstī trīs deputātiem no Nīderlandes, kuru vidū ir arī parlamentārietis, kurš Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu nosaucis par «noziedznieku un maniaku», vēsta Nīderlandes mediji.

«Krievijas «melnais saraksts» neatbilst starptautiskajām tiesībām un ir necaurspīdīgs,» izdevums «Ad.nl» citē Nīderlandes ārlietu ministra Berta Koendera teikto.

Nīderlandes Ārlietu ministrija paziņojusi, ka Krievija izveidojusi savu «melno sarakstu», šādi atbildot uz rietumvalstu sankcijām.

Sarakstu ar to cilvēku vārdien, kuriem liegta iebraukšana Krievijā, Nīderlandes vēstniecība Maskavā saņēmusi ceturtdien.

Deputātu vārdi netiek atklāti.

Taču izdevums atzīmē, ka sarakstā iekļuvis deputāts Lui Bontess, kurš Krievijas prezidentu nosaucis par «draudu Eiropas drošībai» un «Krievijas drošības dienestu noziedznieku».

«Ļaunuma impērija atgriezusies. Mums nav jākļūst par maniaka Putina upuriem,» deputāta izteikumus citē izdevums.

Bontess arī ir pārliecināts, ka tieši Krievija ir vainojama «Malaysia Airlines» katasrofā Ukrainā.

«Melnajā sarakstā» esot ļoti daudz Eiropas Savienības pilsoņu.

Jau ziņots, ka, atbildot uz Eiropas Savienības sankcijām pret Krieviju, tā izveidojusi savu «melno sarakstu», kurā iekļauti Eiropa svalstu politiķi.

Komentāri (235)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu