Iespējami lieli sastrēgumi; Pārdaugavā un Rīgas centrā noteikti satiksmes ierobežojumi (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts/LETA

Saistībā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem no šodienas līdz 3.jūnijam gaidāmi īslaicīgi transportlīdzekļu un gājēju satiksmes ierobežojumi tuvajā Pārdaugavā un Rīgas centrā, kā arī tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Nepieciešamības gadījumā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi no šodienas līdz rītdienai, 3.jūnijam, Kuģu ielā, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, šodien Vērmanes parkā pretī ēkai Tērbatas ielā 2, kā arī 3.jūnijā no plkst.8.30 līdz plkst.9.30 un no plkst.14.30 līdz plkst.15.30 Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) no šodienas plkst.15 līdz 3.jūnija plkst.18 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, no šodienas plkst.15 līdz 3.jūnija plkst.16 Valguma ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, kā arī šodien no plkst.7 līdz plkst.19 Stabu ielas labajā pusē, posmā no ēkas Stabu ielā 10 līdz Brīvības ielai un Lāčplēša ielas labajā pusē, posmā no ēkas Lāčplēša ielā 77/79 līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai.

Tāpat rīt no plkst.7 līdz plkst.15 tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā, posmā no Dzelzceļa tilta līdz Vanšu tiltam.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Informācija par satiksmes apgrūtinājumiem ir pieejama vairāku valsts un pašvaldību institūciju interneta resursos - Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē mājaslapā «www.eu2015.lv», Rīgas domes mājaslapā «www.riga.lv», Iekšlietu ministrijas mājaslapā «www.iem.gov.lv» un Valsts policijas mājaslapā «www.vp.gov.lv», kā arī aplikācijā «Waze».

Papildu informāciju par satiksmes ierobežojumiem iedzīvotāji var iegūt pa tālruni 67208964. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji papildu informāciju var iegūt, zvanot pa tālruni 67208950 vai rakstot uz e-pasta adresi «prese@dp.gov.lv».

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu