Ko dara skaistules, kuras princis Harijs tā arī neapprecēja? (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs ir 30 gadus vecs, tomēr joprojām bez sievas vai draudzenes. Kamēr ārvalstu bulvārpresē parādījušās vairākas satraukuma pilnas ziņas par Harija dzīvesbiedres neesamību, viņa bijušās draudzenes gozējas slavas saulītē.

Kresida Bonas (26) ir prinča Harija bijusī draudzene, pēc 2-3 gadu ilgām attiecībām abi izšķīrās vairāk nekā pirms gada. Pēc tam, kad Kresida pārtrauca attiecības ar Hariju, viņa uzsākusi aktrises karjeru.

Bonas piedalījusies vairākās Lielbritānijas teātra izrādēs, dramaturga Oskara Vailda komēdijā «The Importance of Being Earnest» (Cik svarīgi būt nopietnam) viņa attēloja Sesīliju Kārdjū.

Savukārt Čelsija Deivija (29) pēc šķiršanās no prinča Harija sākusi aktīvi darboties mūzikas industrijā. Deivija pameta darbu advokātu birojā un sāka darīt to, kas viņai patīk vislabāk. Pirms divām nedēļām viņa aizbrauca no Lielbritānijas, lai dotos koncertturnejā ar profesionāliem dīdžejiem. Ar princi Harija Deivija iepazinās 2004.gadā, bet par attiecību beigām paziņoja 2011.gadā, izmantojot sociālo vietni «Facebook».

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu