Princis Harijs pieķerts kompromitējošā situācijā ar aizņemtu sievieti (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs pieķerts flirtējam ar aktrisi, kura šobrīd satiekas ar populārā televīzijas seriāla «Game of Thrones» aktieri Ričardu Madenu (Richard Madden).

30 gadus vecais princis Harijs, kurš no savas draudzenes izšķīrās aizvadītā gada septembrī, manīts flirtējam ar televīzijas seriāla «Doctor Who» aktrisi Džennu Kolmanu (Jenna Coleman), vēsta ārvalstu mediji.

Tīmeklī parādījušās vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, ka Harijs kādā pasākumā uzlicis roku uz Džennas ceļgala.

«Vērojot viņu ķermeņu valodu, var secināt, ka abi jūtas ļoti ērti viens otra sabiedrībā,» kāds avots atklājis izdevumam «The Sun».

Princis Harijs šobrīd ir brīvs vīrietis un atvērts jaunām attiecībām, tomēr Džennai Kolmanai joprojām ir draugs. 

Lai arī šīs varētu būt kārtējās baumas par prinča Harija topošo draudzeni, kāds pasākuma viesis un aculiecinieks tabloīdiem atklājis, ka Harijs paņēmis Džennu aiz rokas. Abi aizgājuši uz kādu klusāku vietu, kur sarunājušies.

«Viņi sēdēja vieni paši un runāja. Dženna liecās viņam tuvāk, bet Harija roka bija uz viņas ceļgala,» atklājis kāds aculiecinieks, kurš apgalvo, ka abi savā starpā flirtējuši.

Dženna Kolmana aizvadītajā gadā ierindojās vīriešu izdevuma «FHM» 100 seksīgāko sieviešu topā, kurā iekļuva 32.vietā.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu