Vējoņa pirmie vārdi pēc ievēlēšanas paver jaunas biznesa iespējas uzņēmējiem (146)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Trešdien notikušās Valsts prezidenta vēlēšanas, kurās par jauno valsts galvu tika ievēlēts Raimonds Vējonis, izraisīja plašu reakciju sociālo tīklu lietotāju vidū. Izrādās, jaunā prezidenta pirmie vārdi no Saeimas tribīnes ļāvuši biznesmeņiem saskatīt jaunas iespējas, vēsta LNT.

Tikko pēc ievēlēšanas Vējonis devās uz Saeimas tribīni, no kuras teica savu pirmo uzrunu - pirmie vārdi, ko jaunais prezidents pateica, bija «Laikam no sākuma jāierauj». Šis izteikums izraisīja «vētru» sociālajos tīklos, radot gan sajūsmu, gan sašutumu, taču ar biznesu saistīti cilvēki ir saskatījuši lielisku biznesa iespēju.

Tagad ar Vējoņa slaveno frāzi ir sākta gan kreklu, gan priekšautu tirdzniecība.

»Sekojot Latvijas svarīgajiem notikumiem, arī «Latvijas Tekstils» nolēma reaģēt uz pirmajiem jaunā prezidenta Raimonda Vējoņa vārdiem «Laikam no sākuma jāierauj!», kas noteikti mums katram latvietim ir tik saprotami, īpaši, ja jāķeras klāt tik atbildīgiem darbiem, kā valsts vadīšanai, ui, atvainojiet, gaļiņas cepšanai dārza svētkos,» savā interneta vietnē raksta «Latvijas Tekstils» autori.

Komentāri (146)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu