Fani izmisumā par «The Simpsons» pārsteidzošajiem jaunumiem (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Populārā televīzijas seriāla «The Simpsons» galvenais varonis Homērs seriāla 27.sezonā oficiāli šķiršoties no sievas Mārdžas, vēsta ārvalstu mediji.

Homērs un Mārdža ir viens no tiem TV seriālu pāriem, kuri kopā bijuši ļoti ilgi. Abi seriālā parādījās 1989.gadā un jau tad bija precējušies. Šobrīd rit «Simpsonu» 26.sezona.

Intervijā amerikāņu izdevumam «Variety» seriāla producents Al Džīns (Al Jean) atklājis, ka tas ilgi vairs neturpināsies. Homērs un Mārdža oficiāli šķirsies seriāla 27.sezonā, kura gaidāma šī gada rudenī.

«Pēc daudziem gadiem atklāsies, ka Homēram ir narkolepsija - hroniska slimība, kura ietekmē spēju aizmigt,» atklājis producents. Slimība nozīmē to, ka Homēram ir iespēja aizmigt jebkur, jebkurā vietā un laikā.

Vēl pirms neilga laika klajā nāca ziņas, ka  «The Simpsons» Helovīna sērijā tiks nogalināts ģimenes palaidnīgais dēls Bārts. 

«The Simpsons» Helovīna sēriju notikumi parasti neietekmē seriāla galveno sižetu, tāpēc arī Bārts būs redzams turpmākajās multiplikācijas seriāla sērijās.

Bārtu nogalinās Asistents Bobs, kurš «The Simpsons» pirmajā sezonā mēģināja novelt vainu par bruņotu laupīšanu uz savu priekšnieku klaunu Krastiju. Taču Bārts nosūdzēja Bobu, kā rezultātā viņš nokļuva cietumā. Kopš tā laika Bobs cenšas nogalināt Bārtu, taču līdz šim viņam tas nav izdevies.

Par šīm ziņām jau sašutuši vairāki sociālo tīklu lietotāji. Mārdža un Homērs kopā bijuši 26 gadus.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu