Baumo, ka Lielbritānijas princis Harijs slepus saderinājies (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs pirms apmēram diviem mēnešiem atkal sācis satikties ar savu bijušo draudzeni Kresidu Bonas, šobrīd pāris esot saderinājušies, vēsta ārvalstu izdevums «OK!».

Līdz šim publiski nekādi paziņojumi par to, ka princis Harijs atkal ir kopā ar aktrisi Kresidu Bonasu nav parādījušies, tomēr kāds avots ārvalstu izdevumam «OK!» vēsta, ka abi atkal sākuši satikties pirms apmēram diviem mēnešiem un publiski nav vēlējušies neko paziņot, lai saprastu, ko viens pret otru jūt.

Kā vēsta izdevums, princis Harijs un Kresida Bondas šobrīd ir saderinājušies. Oficiāls paziņojums no Kensingtonas pils pārstāvjiem klajā nācis vēl nav.

Pēc apmēram trīs gadu ilgām attiecībām pāris izšķīrās apmēram pirms gada. Līdz šim princis Harijs turpinājis atbalstīt Kresidas aktrises karjeru, apmeklējot viņas izrādes, kā arī abi uzturējuši draudzīgas attiecības.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu