«Jēkaba ceļojumi»: Tunisija nav starp populārākajiem galamērķiem (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dearbarbie, CC BY-SA 2.0

Tunisija nav starp populārākajiem galamērķiem jau pēdējos četrus gadus, kopš arābu pasaulē sākušās nekārtības, aģentūrai LETA sacīja ceļojumu biroja «Jēkaba ceļojumi» valdes priekšsēdētājs Uldis Alksnis.

«Pēc Tunisijas šogad pieprasījuma nav. Šajā brīdī no mūsu aģentūras Tunisijā nav neviena cilvēka. Manuprāt, pēc vakardienas traģiskajiem notikumiem cilvēkiem vispār pazudīs interese par šo ceļojuma galamērķi. Šī gada sezonā uz Tunisiju diez vai būs braucēji. Varbūt turp dodas kāds, kas nepievērš uzmanību šādiem notikumiem. Katrā ziņā «Jēkaba ceļojumi» noteikti neieteiks pašlaik doties uz Tunisiju,» sacīja Alksnis.

No Latvijas pašlaik tiešo čarterreisu nav, piedāvājam tikai čarterreisus caur Viļņu. Līdz ar to interese arī ir daudz mazāka nekā tad, ja būtu tiešie reisi no Latvijas, sacīja Alksnis.

Kā ziņots, divi kaujinieki 26.jūnijā uzbrukuši tūristu viesnīcai Tunisijas kūrortpilsētā Sūsā, nogalinot 37 cilvēkus, lielākoties ārvalstu tūristus. Viens terorists ielavījies viesnīcā «Hotel Riu Imperial Marhaba» un atklājis uguni uz viesiem. Uzbrukums noticis pludmalē, kuras tuvumā atrodas vairākas lielas viesnīcas.

Tunisijā ir pastiprināti drošības pasākumi pēc islāmistu martā sarīkotā asiņainā uzbrukuma Tunisas Nacionālajam Bardo muzejam, kad tika noslepkavots 21 ārvalstu tūrists un policists.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu