Slaktiņš Tunisijas kūrortā: mediji cildina kāda varonīga brita rīcību (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mediju rīcībā nonāk aizvien jauni stāsti par dažādiem cilvēku likteņiem vakar notikušajā slaktiņā Tunisijas kūrortā.

Kā vēsta «dailymail.co.uk», slimnīcā Tunisijā pašlaik par savu dzīvību cīnās kāds 30 gadus vecs britu izcelsmes tēvs, kurš trīs reizes sašauts vēderā, cenšoties uzbrukuma brīdī pasargāt savu līgavu.

30 gadus vecais Metjū Džeimss no Kārdifas bija apmeties blakus esošajā viesnīcā. Metjū līgava - 26 gadus vecā Saera Vilsone - pastāstījusi, ka pāris sauļojies pie kristālzilajiem Vidusjūras ūdeņiem, kad sācies uzbrukums.

Pārim ir viens kopīgs bērns un viens Vilsones bērns no iepriekšējām laulībām.

Uzbrukuma brīdī līgavainis aizsedzis Vilsones ķermeni ar savu augumu, lai pasargātu viņu no lodēm.

Sieviete stāstījusi, ka līgavaiņa ķermenis bijis klāts asinīm, taču viņš licis viņai bēgt, liekot pateikt bērniem, ka «tētis viņus mīl».

«Viņš mani pasargāja no lodēm. Esmu viņam dzīvību parādā, jo viņš metās man priekšā, kad sākās apšaude. Viņš bija vienās asinīs, bet lika man bēgt. Viņš teica «Es tevi mīlu, mazulīt, bet tu bēdz, pasaki bērniem, ka viņu tētis mīl viņus. Tā bija visdrosmīgākā rīcība, kādu jelkad esmu redzējusi.»

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu