Ievieš jaunu iespēju norēķiniem Rīgas sabiedriskajā transportā (60)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Banka «Citadele» radījusi iespēju maksājumu karti vienlaikus izmantot arī kā e-talonu, ar kuru varēs norēķināties par braucieniem Rīgas sabiedriskajā transportā.

«Citadele» informē, ka tā ir pirmā Baltijā, kas piedāvās šādu risinājumu, pielāgojot maksājumu karti sabiedriskā transporta norēķinu sistēmai. Jaunā maksājumu karte ikvienam būs pieejama no 1.jūlija.

Vairāk par jaunajām norēķinu iespējām braukšanai Rīgas sabiedriskajā transportā varēs uzzināt mediju pasākumā, kas 1.jūlijā plkst.12 notiks 5.tramvaju depo Rīgā, Brīvības ielā 191.

Pasākumā piedalīsies bankas «Citadele» valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis, Rīgas domes vadības pārstāvis, SIA «Rīgas satiksme» valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens, bankas «Citadele» Produktu attīstības daļas vadītājs Andris Lazdiņš, Valmieras drāmas teātra aktrise Regīna Devīte.

«Citadeles» grupas pamata tirgus ir Baltijas valstis. Banka «Citadele» ir ekskluzīvais «American Express®» sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt «American Express» maksājumu kartes.

No bankas «Citadele» akcijām 75% plus viena akcija pieder investīciju kompānijai «Ripplewood Advisors LLC» un starptautisku investoru grupai. Otrs bankas akcionārs ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka, kuras īpašumā ir 25% mīnus viena akcija.

Kā ziņots, «Citadeles» grupa šā gada 1.ceturksni noslēdza ar 7,6 miljonu eiro peļņu, kas ir par 30% vairāk nekā 2014.gada 1.ceturksnī. Savukārt banka šī gada 1.ceturksni noslēdza ar 5,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 6% mazāk nekā 2014.gada 1.ceturksnī, liecina neauditētie «Citadeles» darbības rādītāji.

2014.gadu «Citadeles» grupa noslēdza ar 32,4 miljonu eiro revidēto peļņu, kas ir par 138% vairāk nekā 2013.gadā. Savukārt banka gadu noslēdza ar revidēto peļņu 29,2 miljonu eiro apmērā, kas ir par 91% vairāk nekā 2013.gadā.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu