Premjere: Prezidentūras laikā iegūtās prasmes izmantosim iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai (146)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) preses konferencē par Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē rezultātiem uzsvēra, ka prezidentūras laikā iegūtā pieredze un kontakti tiks mērķtiecīgi izmantoti, lai veiksmīgāk pārstāvētu Latvijas intereses, portālam «Apollo» pavēstīja premjeres preses sekretāre Aiva Rozenberga.

Ministru prezidente norādīja, ka Latvija prezidentūras laikā izpildīja ne tikai tai iepriekš sagatavotos uzdevumus, bet arī veiksmīgi tika galā negaidītās ārkārtas situācijās.

«Tika sagatavoti labvēlīgi apstākļi Eiropas Stratēģisko investīciju fonda apstiprināšanai un Eiropas Enerģētikas savienības izveidošanai, panākta vienošanās par papildu stipendijām jauniešiem un radīta iespēja Latvijas pilsoņiem saņemt palīdzību nelaimes gadījumos jebkurā ES dalībvalsts vēstniecībā pasaulē. Šie ir vien daži piemēri no apjomīgā darba, ko esam paveikuši,» stāstīja Straujuma.

Ministru prezidente pēc preses konferences tikās ar Prezidentūras praktikantu programmas dalībniekiem – jauniešiem, kuri nodrošināja atbalstu ārvalstu delegācijām un guva unikālu profesionālo pieredzi. Straujuma sirsnīgi pateicās jauniešiem par ieguldīto darbu.

Prezidentūras praktikantu programmā piedalījās 107 jaunieši, kuri brīvprātīgi nostrādājuši vairāk nekā 32 000 stundas.

Komentāri (146)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu