Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/27/11048534t1hd4ce.jpg)
«Apollo» lasītāja Agnese dalās ar savu iecienītāko vistas filejas recepti.
Nepieciešams:
2 vistas filejas
250g šampinjonu
2 ēdamkarotes skābā krējuma
2 ēdamkarotes sojas mērces
1 ēdamkarote medus
eļļa
Pagatavošana:
Vistu sagriež gabaliņos, nelielā eļļas daudzumā uz pannas apcep. Šampinjonus sagriež šķēlēs, pieliek vistai, apcep, pieliek sojas mērci (tās daudzums atkarīgs no sāls daudzuma mērcē, liec pēc garšas!).
Nedaudz apcep, tad pieliek krējumu, beigās medu.
Šādi sagatavota vistas fileja vislabāk garšo ar vārītiem rīsiem.