Jaunas ziņas par krievu operdziedātāja smadzeņu audzēja ārstēšanu (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

52 gadus vecais krievu operdziedātājs Dmitrijs Hvorostovskis jaunatklāto smadzeņu audzēju plāno ārstēt nevis Krievijā, bet Londonā, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Mediji vēsta, ka Hvorostovskis atteicies no Krievijas piedāvāta finansējuma smadzeņu audzēja ārstēšanā. Dmitrijs paziņojis, ka viņam ir pietiekami daudz naudas, lai pats spētu samaksāt par audzēja ārstēšanu. Viņš vairāk uzticoties ārvalstu medicīnas speciālistiem, nevis Krievijas, tāpēc ārstēsies Londonā.

Krievu onkologs Vjačeslavs Zabrodins komentējis, ka cilvēki, kuri audzēju atklāj tā agrīnā stadijā spēj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi vēl vismaz piecus gadus. Turpmākā dzīve esot atkarīga no pilnvērtīgas ārstēšanas un atveseļošanās.

Dmitrijam šobrīd parādījušās nopietnas problēmas ar redzi un balsi.

Operdziedātājs šobrīd atcēlis visus vasarā plānotos koncertus. Atcelti Hvorostovska koncerti Minhenē, Montekarlo un «Festival del Sole» Kalifornijas štatā, ASV.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu