Labas ziņas televīzijas seriāla «Simpsoni» faniem (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atrisinoties kontrakta domstarpībām, «Emmy» balvas laureāts Harijs Šīrers arī turpmākās divas «Simpsonu» sezonas ierunās dievbijīgo Nedu Flandersu un alkatīgo Misteru Bērnsu, otrdien ziņoja žurnāls «Variety».

Šīrers multiplikācijas seriālu «Simpsoni» ierunā kopš tā pirmās sezonas 1989.gadā.

Aktieris ierunā daudzus «Simpsonu» tēlus - Homēra Simpsona kaimiņu Nedu Flandersu, ļauno bagātnieku Bērnsu, direktoru Skineru un Bērnsa labo roku - Veilonu Smitersu.

Šīrers maijā apgalvoja, ka pamet jau tik ilgi ēterā esošo «Fox» seriālu, taču tagad saka, ka piedalīsies arī 27. un 28.sezonā, pēc tam kad vienojās par jauniem līguma nosacījumiem, ziņo «Variety».

Pēc Šīrera pirmā paziņojuma seriāla scenārists Als Džīns «New York Times» pastāstīja, ka tēli netiks nogalināti, bet drīzāk tiem piemeklēs citus ierunātājus.

Pēc neilga laika intervijā ar «Entertainment Weekly» viņš tomēr deva mājienu, ka Šīrers varētu atgriezties, sakot: «Mēs ceram, ka viņš vēl atgriezīsies. Nekas nav beidzies, līdz kamēr tas tiešām beidzas.»

Televīzijā un tiešsaistē seriālu skatās apmēram 7,7 miljoni amerikāņu. Pēc «Fox» esošās informācijas, multiplikācijas seriālam «Simpsoni» seko līdzi daudzi miljoni cilvēku visā pasaulē.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu