Ivetas Grigules dzīvoklī notikušas trakulības; viņa izsaukta uz policiju (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule viņai piederošā dzīvoklī notikušu trakulību dēļ savulaik saukta skaidroties uz policiju, trešdien vēsta TV3 raidījums «Bez Tabu».

Raidījums pēc vairāk nekā pusgada atkal devies uz Siguldu, Kalpaka ielas 13 namu, kur, kā stāsta vietējie un apliecina policija, Eiroparlamenta deputātes dzīvoklī tikušas rīkotas pamatīgas ballītes.

«Mūsu māja ir dzīvoklis, kas pieder Eiroparlamenta deputātei. Tajā dzīvojošiem īrniekiem ir vienalga, kas notiek apkārt. Regulāri ir skaļi «tusiņi», seksuālas orģijas. Esam izmisuši un ceram, ka jūs spēsit sazināties ar Grigules kundzi un informēt, kas notiek viņas īpašumā,» tā pagājušā gada decembrī raidījumam sūdzējās nama iedzīvotāji.

Jau toreiz «Bez Tabu» noskaidroja, ka deputātes dzīvoklis ne reizi vien bija nonācis arī pašvaldības policijas redzeslokā.

Siguldas pašvaldības policija dzīvokli apmeklējusi diezgan bieži, bet kaimiņi vēl tagad ar šausmām atceras, ka kāpņutelpa dzīvokļa iemītnieku dēļ bijusi «mūžīgi piepīpēta», ik pa laikam gaitenī «stutējās» kāds dzērušais, nemaz nerunājot par troksni.

Likumsargu pārstāve atzīst, ka arī pēc «Bez Tabu» apmeklējuma pērnā gada beigās nekārtības dzīvoklī turpinājās.

Tādēļ arī Grigule tikusi saukta uz policiju, kur pārrunāta nepatīkamā situācija. Viņai par notiekošo tika izteikts mutisks rājiens.

Tagad arī kaimiņi var uzelpot, jo īrniekiem īres līgums tika uzteikts, un trakie ballētāji izvākušies.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu