Skaista ģimene! Oficiālās Kembridžas princeses Šarlotes kristību fotogrāfijas (90)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kensington Palace/Twitter

Kensingtonas pils pārstāvji publicējuši pirmās oficiālās fotogrāfijas no jaundzimušās Kembridžas princeses Šarlotes kristībām, kuras notika 5.jūlijā.

Lielbritānijas prinča Viljama un hercogienes Keitas meitas Šarlotes kristības notika šodien - 5.jūlijā Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā. Par mazās meitenītes krustvecākiem kļuva pieci Keitai un Viljamam tuvi cilvēki.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Katrīna savai meitiņai Šarlotei izvēlējušies piecus krustvecākus - Viljama māsīcu Loru Felousu, Katrīnas brālēnu Ādamu Midltonu, hercogienes draudzeni Sofiju Kārteri, kā arī Viljama draugus Tomasu van Straubenzu un Džeimsu Mīdu, ziņo telegraph.com. Šarloti kristīja Kenterberijas arhibīskaps Džastins Velbijs.

Kembridžas princese, kura ir ceturtā rindā uz troni, piedzima 2.maijā. Princeses pilnais vārds ir Šarlote Elizabete Diāna. Otrais un trešais vārds doti par godu pašreizējai Lielbritānijas karalienei Elizabetei II un prinča Viljama mātei Diānai, kura 1997.gadā gāja bojā autoavārijā.

Komentāri (90)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu