«The Prodigy» neieredz albumu ierakstīšanu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Britu elektroniskās mūzikas grupa «The Prodigy» tik ļoti neieredz albumu ierakstīšanu, ka apsver pensionēšanos, vēsta mūzikas žurnāls NME.

Grupa savu sesto studijas albumu «The Day Is My Enemy» izlaida šā gada martā, izpelnoties gan kritiķu, gan fanu atzinību.

Neskatoties uz jaunākā ieraksta panākumiem, grupa atklājusi, ka viņu 25 gadus ilgā karjera varētu iet uz beigām.

«The Prodigy» dalībnieki atzinuši, ka albumu ierakstīšana ir pārāk gara un garlaicīga.

«Mēs gribētu izdot singlus, nevis albumus. Mūs vairs neinteresē albumu izdošana. Tie mani līdz nāvei garlaiko. Viss process vienkārši ir pārāk ilgs. Ja mēs varētu vienkārši uzrakstīt dažus singlus un tos ātri izdod, tas būtu visiem labāk. Laiki ir manījušies, saproti?» sacīja grupas taustiņnieks Līems Haulets.

«Albuma cikls aizņem piecus gadus. Fani ir izslāpuši, mēs esam izslāpuši pēc mūzikas. Iedvesmai noder, ja mūzika iet apritē un turpina iznākt ātrāk,» piebilda grupas dalībnieks Maksims.

Tikmēr «The Prodigy» vokālists Kīts Flints žurnālam NME pauda pārliecību, ka grupai drīz varētu pienākt gals.

«Es domāju, ka grupa kaut kad beigs pastāvēt. Un tas būs drīz. Tas beigsies ātrāk, nekā mēs vēlamies, jo mūsu vecums ir realitāte,» sacīja Flints.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu