Sirdi plosošs «Malaysia Airlines» katastrofā bojā gājušo bērnu tēva lūgums (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tēvs, kura trīs bērni gāja bojā virs Ukrainas notriektās «Malaysia Airlines» lidmašīnas katastrofā, sociālajos medijos izplatījis lūgumu atdot viņam nozagto motociklu, kuru viņš savulaik iegādājies vienā no bērna dzimšanas dienām, vēsta «Mail Online». 

Antonijs Maslins no pilsētas Pērta Austrālijā, «Moto Guzzi» motociklu iegādājies dienā, kad 2002. gadā piedzima viņa dēls Mo. Šajā trešdienā motocikls no viņa mājām nozagts.

12 gadus vecais Mo, 10 gadus vecā Evija un 8 gadus vecais Otis, kā arī bērnu vectētiņš Niks Noriss liktenīgajā dienā ar «Malaysia Airlines» lidmašīnu atgriezās mājās no brīvdienām Amsterdamā.

Piektdien, trīs bērnu tēvs savā «Facebook» kontā publicējis sirdi plosošu lūgumu atdot viņam nozagto motociklu, pretī par to solot 1000 dolāru jeb 900 eiro atlīdzību.

«Motociklu iegādājos 2002. gada 2. jūlijā – dienā, kad piedzima Mo. Liela sentimentāla vērtība,» teikts vīrieša «Facebook» ierakstā, kas izplatīts tālāk 6200 reizes.

«Bez kādiem jautājumiem, atlīdzība – 1000 dolāru. Un atkārtoju – milzīga sentimentāla vērtība.»

Pēc bērnu iesēdināšanas lidmašīnā, Maslins kopā ar sievu Rīnu Norisu bija plānojuši vēl dažas dienas uzkavēties Amsterdamā. Ģimene bija plānojusi satikties tikai dažas dienas vēlāk.

Iepriekš abi vecāki apmeklēja emocionālu godināšanas pasākumu Patersona stadionā Pērtā, kur pirms futbola spēles, godinot viņu trīs bojāgājušo bērnu piemiņu, gaisā palaida trīs milzīgus lillā krāsas balonus.

Visu spēles laiku spēlētājiem ap roku bija apsieta melna lente.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu