Parādās pirmās versijas par Džeimsa Bonda filmas galveno dziesmu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Ellija Goldinga sociālajos tīklos ievietojusi fotogrāfiju, iznākot no «Abbey Road» studijas Londonā, kur popzvaigzne Adele ierakstīja galveno dziesmu iepriekšējai Džeimsa Bonda sērijas filmai «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»).

«Labs darbs, kas padarīts!» pie fotogrāfijas rakstīja 28 gadus vecā Goldinga.

24.Džeimsa Bonda franšīzes filma «Spectre» Lielbritānijā iznāks 26.oktobrī.

Medijos nerimstas baumas par galvenās dziesmas izpildītāju, ko kinolentes veidotāji vēl nav izziņojuši.

Režisors Sems Mendess šomēnes atklāja, ka «Spectre» galvenā dziesma jau esot ierakstīta, taču atteicās nosaukt tās izpildītāja vārdu. «Varu pateikt, ka dziesma ir ierakstīta. Un tā ir fantastiska! Tas ir ļoti aizraujoši,» viņš teica. «Jums vairs nebūs ilgi jāgaida.»

Bukmeikeri beiguši pieņemt likmes par izpildītāja vārdu. Visaugstākās likmes ir uz jauno popmūzikas zvaigzni Semu Smitu, kaut arī viņš publiski paziņojis, ka neesot «Spectre» galvenās dziesmas izpildītājs.

Populārākie kandidāti ir mūziķi Eds Šīrans, Goldinga, Adele, Lana del Reja, Lorde, Noels Galahers, «Coldplay» un «One Direction».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu