Bukmeikeri izsaka prognozes par Bonda filmas galvenās dziesmas izpildītāju (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bukmeikeri pārtraukuši pieņemt likmes par jaunās Džeimsa Bonda filmas «Spectre» galvenās dziesmas izpildītāju neilgi pēc tam, kad kāds anonīms klients no Midleseksas lika 15 000 sterliņu mārciņu (21 200 eiro) uz grupu «Radiohead».

Britu alternatīvā roka grupa «Radiohead» pārspējusi dziedātāju Elliju Goldingu, kura līdz tam bija vadībā.

«Vispirms visi metās balsot par Elliju Goldingu, it kā zinātu, ka tā noteikti būs viņa. Kad jau domājām izbeigt likmju pieņemšanu, parādījās daudzas likmes par «Radiohead», tai skaitā viena par 15 000 mārciņu,» sacīja bukmeikeru kompānijas «William Hill» pārstāvis Rūperts Adamss. «Klīst dažādas baumas, un mums bijis vairāk pavērsienu nekā klasiskā Bonda filmā. Taču esmu pārliecināts, ka neviens netērēs 15 000 mārciņu uz nojautu vien.»

Šonedēļ pastiprinājās baumas par Goldingu, jo viņa sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju no ierakstu studijas «Abbey Road Studios». Ppopzvaigzne Adele tur ierakstīja galveno dziesmu iepriekšējai Džeimsa Bonda sērijas filmai «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»).

Režisors Sems Mendess šomēnes atklāja, ka «Spectre» galvenā dziesma jau esot ierakstīta, taču atteicās nosaukt tās izpildītāja vārdu. «Varu pateikt, ka dziesma ir ierakstīta. Un tā ir fantastiska! Tas ir ļoti aizraujoši,» viņš teica. «Jums vairs nebūs ilgi jāgaida.»

Populārākie minējumi bija mūziķi Eds Šīrans, Goldinga, Adele, Lana del Reja, Lorde, Noels Galahers, «Coldplay» un «One Direction».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu