Vitnijas Hjūstones meitas pirms nāves rakstītais atklāj drūmas priekšnojautas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

 Vitnijas Hjūstones meitas Bobijas Kristīnes pēdējās īsziņas īsi pirms nāves atklāj, ka viņa baidījusies beigt savu dzīvi tāpat kā viņas māte, vēsta «Dailymail.co.uk».

Pirms nāves Bobija Kristīne tviterī nosūtījusi ziņu draudzenei Dafnei Barakai, kuru viņa izlasīja tikai pēc tam, kad jau bija par vēlu. Tajā bija rakstīts: «Lūdzu, atbrauc un savāc mūs [ar draugu].»

Abas kopīgi strādāja pie dokumentālās filmas, kas bija veltīta viņas mātei Vitnijai Hjūstonei.

Draudzene atceras, ka atpūtas brīžos Bobija Kristīne stāstījusi, ka viņai ir sajūta, ka jāsteidzas pa dzīvi, it kā viņa baidītos, ka beigs savu dzīvi līdzīgi kā viņas māte.Diemžēl, viņas drūmās nojautas piepildījās.

Kā jau ziņots, janvārī Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. 22 gadus vecā Brauna, kura ir komā, šomēnes tika pārvietota no slimnīcas uz rehabilitācijas klīniku, taču viņas stāvoklis esot «palicis tāds pats», sacīja vecmāmiņa Sisija Hjūstone.

Braunu atrada viņas partneris Niks Gordons un kāds draugs, kurš tobrīd atradās mājā. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Vitnija Hjūstone nomira pirms trim gadiem, nejauši noslīkstot vannā Beverlihilsas «Hilton» viesnīcas numuriņā. Eksperti 48 gadus vecās dziedātājas nāvi saistīja arī ar kokaīna lietošanu un sirds slimību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu