Atrasti pierādījumi, kas apgāž pieņēmumus par Hīta Ledžera nāvi (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hersson Piratoba, CC BY-NC-ND 2.0

Nesen izdotā dokumentālā filma par pāragri nāvē aizgājušo Austrālijas aktieri Hītu Ledžeru atklāj aktiera ierakstu personiskajā dienasgrāmatā, ko viņš rakstīja, gatavojoties Džokera lomai, vēsta ārvalstu mediji.

Īss klips no Hīta Ledžera: «Pārāk jauns, lai mirtu», daļa no vācu dokumentālās sērijas, tika publicēts šajā nedēļā. Tajā viņa tēvs sabiedrībai atklājis sava dēla personīgo dienasgrāmatu, kurā aktieris ierakstījis ardievas no dzīves.

Kamēr aktiera oficiālais nāves iemesls bijis narkotisko vielu pārdozēšana, daudzi uzskatīja, ka aktieris cīnījies ar sevi, pēc tam, kad atveidojis filmas «Betmens» ļauno varoni Džokeru. Atrastajā dienasgrāmatā parādās aktiera zīmējumi - klauni un dažādi komiksi.

«Hīts atdeva sevi visu katrā personāžā, ko atveidoja. Šoreiz viņš iegrima par dziļu,» komentēja aktiera tēvs.

Hītam bija tikai 28 gadi, kad viņš tika atrasts miris savā Ņujorkas mājā 2008. gada janvārī. Līdz šim par Hīta Ledžera nāves iemeslu tika uzskatīta nejaušu narkotiku pārdozēšana, taču atrastā dienasgrāmata atklāj, ka aktieris cīnījies ar sevis pārvarēšanu, savijot filmas personāža emocijas ar savējām.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu