Paziņo par pasaulē garākā nepārtrauktā aviomaršruta izveidi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: InSapphoWeTrust, CC BY-SA 2.0

Dubaijā balstīta aviokompānija «Emirates» paziņojusi, ka uzsāks pasaulē garākā, nepārtrauktā lidojuma reisus. Ikdienas pārlidojumi no Dubaijas uz Panamu sāksies 2016. gada 1. februārī, ziņo ārvalstu mediji.

Saskaņā ar aviokompānijas teikto, tas būs lidojums, kas ilgs 17 stundas un 35 minūtes.

Tas šķērsos aptuveni 13 800 kilometrus. Lidojums pārspēs pašreizējo garāko lidojumu, kas tiek veikts no Sidnejas līdz Dalasai, aizņemot mazāk kā 17 stundas un ir par 17 kilometriem īsāks.

Lidaparātā būs iespēja pārvadāt 256 pasažierus un tas varēs pārvadāt 15 tonnu smagu kravu. Papildus pasažieriem, paredzēts pārvadāt arī galvenās importa preces uz Panamu, kā piemēram farmācijas produktus un elektroniku.

«Panama būs mūsu pirmais galamērķis, kas atvērs vārtus uz Centrālameriku, nodrošinot ērtu iespēju pasažieriem, kas ceļo no Dubaijas uz Centrālameriku, Karību jūru un Dienvidamerikas ziemeļu daļu,» teikts aviosabiedrības paziņojumā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu