Kalvītis nezina, kāds būs viņa atalgojums «Latvijas Gāzē» (152)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jaunieceltais AS «Latvijas Gāze» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis vēl neesot parakstījis darba līgumu, Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» atklāja Kalvītis.

Viņš norādīja, ka vēl nav parakstījis darba līgumu ar «Latvijas Gāzi», jo akcionāri to vēl saskaņo. Pēc Kalvīša teiktā, līgums varētu tikt parakstīts tuvākajās dienās.

Tāpat Kalvītis atzina, ka viņš nezina, kādu atalgojumu saņems kā «Latvijas Gāzes» valdes priekšsēdētājs. «Alga nav primārais jautājums,» piebilda ekspremjers.

Jau ziņots, ka 16.augustā darbu sāka AS «Latvijas Gāze» jaunā valde. Pagājušajā nedēļā uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatā iecelts ekspremjers Kalvītis. Par valdes priekšsēdētāja vietniekiem iecelti Mario Nulmeiers un Aleksandrs Frolovs, liecina uzņēmuma paziņojums «NASDAQ OMX Riga».

Valdes locekles amatā iecelta arī Zane Kotāne, tāpat valdes locekļa amatā turpinās strādāt Gints Freibergs. Valdes pārstāvju pilnvaru termiņš ir trīs gadi.

Jau ziņots, ka pērn «Latvijas Gāze» nopelnīja 30,07 miljonus eiro, kas ir par 1,9% vairāk nekā 2013.gadā, liecina uzņēmuma nerevidētais 2014.gada 12 mēnešu finanšu pārskats, kas iesniegts biržā «NASDAQ OMX Riga».

«Latvijas Gāze» pērn 12 mēnešos patērētājiem pārdeva 1,29 miljardus kubikmetru dabasgāzes. Salīdzinājumā ar attiecīgo 2013.gada periodu dabasgāzes realizācija ir samazinājusies par 10,9%.

Lielākais «Latvijas Gāzes» akcionārs ir Vācijas «E.ON Ruhrgas International GmbH», kam pieder 47,2% akciju, 34% pieder Krievijas kompānijai «Gazprom», bet 16% - SIA «Itera Latvija».

Komentāri (152)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu