«Bildes 2015» aicina piedalīties akcijā «Arī es – bilžu sētā!» veidošanā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes» sadarbībā ar portālu Skaties.lv izziņo akciju «Arī es – bilžu sētā!», izstādes «Bilžu sēta pilsētā» veidošanai. Izstāde būs apskatāma no 30. septembra Līvu laukumā, Rīgā. To veidojuši daudzi Latvijā populāri mūziķi un mākslinieki. Pievienot savu darbu kopējā «Bilžu sētā» tiek aicināti iedzīvotāji no visas Latvijas, informē «Bilžu birojs».

«Bilžu sētā» ir atļauts ienākt – ienākt «Bilžu» notikumos un sajūtās, ko veido un ar kurām dalās mūziķi, mākslinieki un citas radošās personības. Īsta sajūtu noliktava. «Bilžu» mūziķi un mākslinieki sētā krāšņu mākslas darbu veidā ir iekrāsojuši savas emocijas, sajūtas – tās var apskatīt, tām var just līdzi, par tām var priecāties, pietuvoties.

Jubilejas gadā festivāla rīkotāji aicina Rīgas iedzīvotājus un interesentus no visas Latvijas akcijas «Arī es – bilžu sētā!» ietvaros pievienot savu darbu kopējā «Bilžu sētā».

Skaties.lv

Informācija par akciju arī festivāla mājaslapā bildes.lv.

Akcijas rīkotāji gaida dzīvi apliecinošus un krāsainus darbus, lai izstādes vērotāji gūtu prieku un pozitīvas emocijas!

10 interesantāko skiču autoriem būs iespēja apmeklēt kādu no festivāla BILDES koncertiem, kas notiks no 21. oktobra līdz 29. novembrim mūzikas klubā «Kaļķu Vārti» un Rīgas Kongresu namā. Būs arī balvas - festivāla krekliņi, «Bilžu biroja» izdotie mūzikas albumi u.c.

Izstādē «Bilžu sēta pilsētā» izmantoti mūziķu un mākslinieku darbi, kas tapuši «Bildes 2014» un «Bildes 2015» vasaras nometnēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu