Video: «The Sound Poets» prezentē jaunu albumu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Piektdien, 18. septembrī grupa «The Sound Poets» klajā laida jauno albumu «Pulsē». Albums «Pulsē» ir grupas otrais albums un ir tapis īpašos apstākļos. Grupas dalībnieki vēlējās tikt prom no pilsētas straujā ritma, tādēļ albumu ierkastīja tur, kur raduši harmoniju, proti, mājā Jumurdas ezera krastā.

«Tuvākā māja droši vien bija kilometru projām, visapkārt mežs. Mēs gribējām aizmukt projām no pilsētas, no parastajām vidēm, kur top mūzikas ieraksti!» bilst grupas «The Sound Poets» solists Jānis Aišpurs, pirms autogrāfu sniegšanas veikalā «Randoms»

Grupas bundzinieks Pēteris Lunde par jauno albumu teic, ka tas ir turpinājums grupai un tās stāstam. Lielu uzmanību jaunā albuma tapšanā grupas dalībnieki pievērsuši arī vizuālajam noformējumam. Vāka titulbilde, kā arī pašā albumā apskatāmās bildes tapušas turpat - pie Jumurdas ezera.

«Tas ir ezers, ja kāds nesaprot! Un tas ir dīvāns, arī ja kāds nesaprot! Un tas nav fotošops!» komentē Kārlis Josts, kurš grupas sastāvam pievienojies šogad.

Novembra nogalē gaidāma arī jaunā albuma koncertsērija «Palladium» koncertzālē.

Kas notiks koncertos, grupas dalībnieki pagaidām vēlās paturēt noslēpumā, bet ir skaidrs, ka tie notiks! Koncerti norisināsies 25. novembrī. 26. novembrī un 27. novembrī.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu