Valdis Kalnozols: Mūžam dzīvo, mūžam mācies! (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Portālā «Apollo» tika publicēts raksts[s:51586]. Piedāvājam izlasīt Valda Kalnozola viedokli par rakstā minēto, nemainot autora rakstīto.

dzīve@apollo.lv

Pirms kādiem gadiem desmit , presē lasīju publikācijas, ka «uzmetu» apakšuzņēmējus, ka ir finansiālas problēmas uzņēmumam. Ik reizi, kad atvēru pastkastīti, tā uzaicinājums uz tiesas sēdi, klausījos runas apkārt par to, kā esmu nemaksājis apakšuzņēmējiem un visam tam klāt, uz to dienu, vistuvākais uzticamākais cilvēks, kuram biju norakstījis visus savus uzņēmumus, no kura biju psiholoģiski atkarīgs- mana sieva Ingūna, teica, ka šķiras no manis un pati veidos dzīvi, un lai lieku viņu mierā. Tiesvedības beidzās, apsūdzības noņemtas, bet tā arī neviens nav atvainojies. Un varu izteikt tikai viedokli, par neētisku konkurences cīņu.

Nepagāja ne desmit gadi, kā atkal parādās publikācijas, šoreiz es jau esmu sievu sitējs, atkal kā atveru pastkastīti, tā uzaicinājums uz tiesu un atkal kāds apkārt runā, ka esmu varmāka. Šoreiz šo melnā PR akciju organizē man konkrēti zināmi cilvēki. Aktīvi izmantojot cilvēka pusmūža krīzi kūda manu bērnu mati- Larisu, lai tiesājas, nemeklē risinājumus sarunu ceļā, lai ģimene tērē bērnu uzturnaudu bezjēdzīgam juridiskam karam tuvinieku starpā.

Kurš to dara? Mans bērnības draugs Heino , kuram jau 35 gadus esmu uzticējies, viņa ieteikts čekists Juris, kuram maksāju naudu kā mediatoram, lai palīdz atrisināt ģimenes nesaskaņas sarunu ceļā un čekista ieteikts jurists Jānis, kurš pārstāvot bijušo sievu, labi iedzīvojas uz šīm tiesvedībām.

Pēc čekas gatavoto paraugprāvu piemēra, no parasta pilsoņa, tiek veidots kriminālnoziedznieks, kurš pat bērnu tuvumā nav laižams. Pat mana sieva Kristīne un viņas vecāki ir pataisīti par noziedzniekiem, kuri jāved uz tiesu ar konvoju, kaut gan patiesība viņi ir situācijas ķīlnieki, kuru mājā, kārtējo reizi, ir ielauzusies bijusī sieva un skandalējusi.

Joprojām neticu, ka visas šīs manas ģimenes nesaskaņas, nomelnojošās publikācijas un tiesvedības ir vajadzīgas alkohola un mazvērtības kompleksu nomocītam bērnības draugam, ne 78 gadus vecam čekistam. Pagaidām nesaskatu viņu motivāciju veidot šādu manu tēlu. Vienīgos ieguvējus redzu tos , kuri nevēlas redzēt mani kā LR Saeimas deputātu.

Pats sāpīgākais un nepatīkamākais, ka visu šo murgaino «čekistisko» darbību dēļ cieš bērni. Ka organizācijas, kuras ir iesaistījušās un kurām vajadzētu pasargāt un ievērot bērnu intereses, faktiski izposta bērnu dzīves, atbalstot to vecāku, kurš ir atņēmis ģimenes siltumu un patvērumu. Atbalstot to vecāku, kurš atsakās risināt nesaskaņas un ievērot bērnu vajadzības pēc mātes un tēva lomas attīstībā. Faktiski darbojas kā feministu organizācijas, kuru mērķis kopīgi vienam otru atbalstot riebt nīstamajam vīriešu dzimumam, pat necenšoties iedziļināties, ka bērni apzināti tiek psiholoģiski traumēti.

Saviem politiskiem un biznesa konkurentiem vēlos teikt- tas kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus un gudrākus.»

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu