Astras Dreimanes uzvaras jeb Kā cīnīties ar 30 liekiem svara kilogramiem (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com

Dziedātāja Astra Dreimane ir atgriezusies ar uzvaru! Jau vairākus gadus no publiskās dzīves pazudusī Astra Dreimane ir atgriezusies ar divām uzvarām - uzveikusi depresiju un atbrīvojusies no 30 kilogramiem liekā svara!

Astra plašākai publikai pazīstama kā dziedātāja un «Talantu fabrikas» dalībniece. Pēc panākumiem nāca piecus gadus ilga melnā līnija ar depresiju, sarežģījumiem privātajā dzīvē un lieko svaru, kā dēļ Astra noslēdzās no sabiedrības un izvairījās no komunikācijas ar apkārtējiem. 

«Man nebija vairs nekādu vēlmju, mērķu, izaicinājumu, tikai melna tumsa. Viss bija pazudis. Trūka motivācijas pēc kaut kā tiekties,» saka Astra intervijā žurnālam «Ieva».

Astra ir spējusi savu dzīvi sakārtot un izkāpt no melnās līnijas, arī atbrīvoties no 30 kilogramiem liekā svara. Savu cīņu ar liekajiem kilogramiem Astra sāka svara korekcijas centrā «Vitalitātes Akadēmija». 20 kilogramu zaudēšana viņu motivēja iesākto turpināt, tagad rezultāts ir lielisks.

Astra stāsta, ka visgrūtākais bija sākums, jo «grūtības sagādāja pat staigāšana, nerunājot par nūjošanu, trenažieru zāli un peldēšanu.» Grūti bija pierast pie izmaiņām ēšanas paradumos - «Kārojās pēc kāda sieriņa, olīvas, čipša vai marinēta gurķa.»

Astras mērķis ir atbrīvoties no 33 kilogramiem, tagad palikusi neliela astīte.

«Vitalitātes Akadēmijā» esot tradīcija - tauku bēres. Kā jau īstās bērēs - sēru melodijas pavadībā Astra veda apglabāt 30 kilogramus smagu akmeni. Astra saka, ka tādu akmeni viņa nevar pat pacelt, bet daudzus gadus bija spējusi to staipīt līdzi.

Astras Dreimanes ieteiktie TOP 5 produkti tiem, kas vēlas samazināt svaru:

Jogurts bez piedevām un kefīrs (līdz 2%), kas nepieciešams atslodzes dienām un brīžiem, kad apetīte liek sevi manīt.

Lauku olas, kuras nepieciešamas, ja ievēro olbaltumvielu diētu.

Vājpiena biezpiens - olbaltumvielu, kalcija un minerālvielu avots.

Salāti, gurķi, tomāti - gatavo ar eļļu un citronu.

Jūras produkti - reizēm, kad gribas panašķēties.

Visu interviju lasiet žurnālā «Ieva».

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu