Preiļu bibliotekāre atklāj pārsteidzošu patiesību par angļu valodas mācīšanos internetā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

“Ar šo interesanto metodi grūtā angļu valodas mācīšanās pārtapa aizraujošā piedzīvojumā!” – stāsta Velta Popa (50). Lasi interviju ar Veltu un uzzini, kā arī tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

– Vai jūs iepriekš bijāt mācījusies angļu valodu un kāpēc nesanāca līdz galam iemācīties?

– Esmu agrāk mācījusies angļu valodas kursos. Bet jau pāris nedēļas pēc kursiem atkal mulsu un nevarēju salikt vārdus teikumā. Piemēram, uz ielas Rīgā tūrists jautāja, kā nokļūt līdz autoostai. Es jautājumu sapratu, bet apmulsu un nevarēju viņam atbildēt! Tieši runāt man bija kauns – ka nepareiza izruna un nezināju, kā salikt kopā vārdus.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

– Šo metodi izvēlējos, jo lasīju pozitīvas atsauksmes internetā – tas iedrošināja. Un otrs svarīgs moments – drīzumā darbā prasīs mācēt saprast un atbildēt angļu valodā. Tāpēc nolēmu – jāmēģina! Sāku ar to, ka piereģistrējos, un pēc pāris minūtēm manā e-pastā jau bija pieeja programai.

– Kā notika mācīšanās?

– Praktiski 30 minūtes dienā bija maksimālais laiks, cik es pavadīju pie programmas. Ļoti ātri izgāju pirmos līmeņus. Lieliski, ka varēju klausīties izrunu un pati atkārtot skaļi, lai saprastu, kā man sanāk. Metode pati par sevi ir vienkārša un tajā pašā laikā atmiņā paliekoša. Jau pirmajās nodarbībās sapratu, ka patiesībā jau zināju daudzus vārdus, tikai nemācēju tos salikt teikumā. Vairākas reizes atkārtojot, viss automātiski palika atmiņā. Nekad nebūtu iedomājusies, ka angļu valodu var apgūt tik viegli!

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc programas pabeigšanas?

– Ar šo metodi grūtā angļu valoda pārtapa par tādu kā spēli, kuru patīkami izspēlēt un ar katru reizi vārdu krājums paplašinājās! Tagad vienkārši varu pateikt, kā jūtos, pastāstīt par sevi, savu pilsētu. Skatos filmas oriģinālvalodā un pat domas jau sāk raisīties angļu valodas vārdiem! Arī darbā varu neapmulst, un palīdzēt kādam tūristam. Tas priecē!

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Dod sev šo iespēju! Pasūti programmu un sāc runāt angliski ar pirmo dienu!

www.SwissLanguages.com

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien saņem īpašu 55% atlaidi. Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien. Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu