Ziņojums: Visi «Malaysia Airlines» lidmašīnas pasažieri tūlīt pēc raķetes eksplozijas zaudēja samaņu (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskie izmeklētāji secinājuši, ka visi Malaizijas lidmašīnā esošie cilvēki zaudējuši samaņu dažas sekundes pēc tam, kad raķete trāpīja lidaparātam, savukārt trīs apkalpes locekļi gāja bojā uzreiz, vēsta ārvalstu mediji.

Preses konferencē, kas tika sarīkota Hilzes-Raienas militārajā lidlaukā, Nīderlandes Drošības pārvaldes (OW) priekšsēdētājs Čibe Justra pavēstīja, ka raķetes kaujas galviņa eksplodējusi kreisajā pusē pie lidmašīnas «Boeing 777» lidotāju kabīnes.

«Nīderlandes Drošības pārvalde uzskata, ka visdrīzāk visi pasažieri zaudēja samaņu pēc raķetes trieciena,» teikts dokumentā.

Tiek norādīts, ka šī iemesla dēļ netika atrastas ne fotogrāfijas, ne īsziņas mobilajos telefonos, kā tas esot citu lidmašīnas avāriju gadījumos.

Jau ziņots, ka lidsabiedrības «Malaysia Airlines» reisa MH17 lidmašīna virs Austrumukrainas pagājušajā gadā tika notriekta ar Krievijā ražotu zenītraķeti «Buk», iepazīstinot ar saviem secinājumiem, otrdien paziņoja Nīderlandes Drošības pārvalde (OW).

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu