Pasažieri panikā – lidaparātu pārtver iznīcinātājs (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video

Lidojumā no Madeiras uz Lielbritāniju pasažieri piedzīvojuši nāves bailes, kad lidmašīnai pietuvojies franču iznīcinātājs tik tuvu, ka bijis iespējams saskatīt tās pilotu.

Reisa pasažieriem, redzot iznīcinātāju bīstami tuvu pasažieru lidmašīnai, radušās aizdomas par iespējamiem terora draudiem, kas izraisījis milzīgu paniku.

Aviosabiedrība vēlāk paskaidroja, ka lidmašīna bija zaudējusi sakarus ar Francijas gaisa telpu un iznīcinātājs tika speciāli nosūtīts, lai pārtvertu pasažieru lidaparātu, tā šādos gadījumos esot standarta procedūra.

Kāda no reisa pasažierēm stāsta, ka iznīcinātāju redzējusi pa savu logu, tas atradies tik tuvu, ka viņa spējusi saskatīt pilotu: «Iestājās panika, mēs domājām, ka pilots sniegs kādu paziņojumu pasažieriem, bet tas nenotika.»

Kad beidzot kapteinis nācis klajā ar paziņojumu pasažieriem, viņš norādījis, ka iznīcinātājs, iespējams, piedalās mācībās.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu