Pat policijas uzraudzība netraucē mēnešiem ilgi izmantot un terorizēt skolnieci (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ashley rose,, CC BY-NC-ND 2.0

Ohaio, ASV, kāds 20 gadus vecs vīrietis, kurš bijis tiesāts un nēsājis ap kāju elektronisko novērošanas ierīci, turējis ieslodzītu un izvarojis kādu meiteni.

Vīrietis iepriekš arestēts par bērna pornogrāfijas glabāšanu un seksuālām darbībām ar bērniem. Viņš apsūdzēts arī par izvarošanu un nolaupīšanu.

Vīrietis ar savu nākamo upuri - 14 gadus vecu meiteni, sazinājies «Facebook», neilgi pēc arestēšanas.

Vīrietis atzīts par nevainīgu dažos no noziegumiem, tāpēc viņam noteikta policijas un elektroniskā uzraudzība.

Uz savu dzīvokli, ko īrējis tēvs, vīrietis uzaicinājis sociālajos tīklos uzrunāto meiteni, vēsta «CNN».

Satikšanās turpinājusies vairākas nedēļas. Vēlāk vīrietis sabojājis sava upura mobilo telefonu un nomainījis «Facebook» un e-pasta paroles, tādējādi cenšoties meiteni kontrolēt.

Vīrietis katru dienu nosūtījis meitenei pēc skolas pakaļ taksi. Kad meitene rīkojusies pretēji vīrieša gribai, viņa fiziski ietekmēta.

Tas viss noticis laikā, kad vīrietis ap kāju nēsājis eletronisko novērošanas ierīci. Turklāt viņa dzīvoklī uz pārbaudi regulāri ieradusies policija.

Tiesā norādīts, ka vīrieša mājās policija ieradusies vismaz sežas reizes iepriekš par to nebrīdinot.

Pēc laika elektroniskā aproce vīrietim noņemta.

Savukārt jaunā meitene konstatējusi, ka ir stāvoklī. Kad vīrietis uzzinājis par grūtniecību, viņš pret meiteni izturējies labāk, pircis mīkstās rotaļlietas, bet ar laiku sācis pacelt balsi un iesitis sava bērna mātei. Izvarošana un uzmākšanās turpinājusies arī tad, kad meitene bijusi stāvoklī.

Viņai aizliegts kontaktēties ar ģimeni un atgriezties mājās.

Tomēr meitenei izdevies aizbēgt. Vīrietis zvanījis sava bērna mātei pa telefonu un draudējis nogalināt viņu un viņas ģimeni, ja meitene neatsūtīs erotiska rakstura fotogrāfijas.

Drīz vien vīrietis notverts autoostā un arestēts. Par nodarīto noziedzniekam draud mūža ieslodzījums.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu