Šokējoši: vīrietis vēlas atmaskot Stokholmas diētu, bet zaudē 7 kg

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Jau pirmajā dienā svars bija samazinājies par 2 kilogramiem! Un katru dienu jutos arvien labāk, » – tā savu tievēšanas pieredzi raksturo Oskars Liepiņš (42). Lasi interviju ar Oskaru un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt unsaņemt dietologa konsultāciju!

– Kāda bija jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Periodiski esmu mēģinājis samazināt savu svaru visas dzīves laikā. Vairākas reizes man ir izdevies zaudēt 15-20 kilogramus, taču katru reizi liekais svars atgriezās aptuveni gada laikā. Jāatzīst arī, ka ar katru nākamo reizi svara zaudēšana prasīja arvien vairāk pūļu.

– Ko darījāt, lai notievētu? Esat mēģināt arī kādu «modes diētu»?

– Nē, diētas žurnālos un internetā mani nekad neuzrunāja. Svaru zaudēju tikai pateicoties ilgstošai fiziskai slodzei daudzu mēnešu garumā. Bet katru reizi atgriežoties pie «normāla» biroja dzīvesveida, arī liekais svars atgriezās.

– Pastāstiet – kā nolēmāt sākt notievēt tieši tagad?

– Domāt par notievēšanu un tiešām sākt notievēt – tās ir divas dažādas lietas! Kad tu jau esi pieredzējis neveiksmi un zini, ka atkal nāksies no daudz kā atteikties, lai notievētu, ļoti gribas atlikt to sākšanu. Tādos brīžos parasti sev iestāstīju – sākšu nākamnedēļ, pēc brīvdienām, pavasarī… Tikai domāt par notievēšanu, bet neko reāli nedarīt – tā var vilkt gadiem! Bet kad nejauši ieraugi sevi pludmales šortos vai kad no katriem trim krekliem, kas stāv skapī, vari aizpogāt tikai vienu – tad ir īstais laiks pateikt sev – viss, pietiek, sākšu notievēt jau rīt!

– Kā jūs uzzinājāt par Stokholmas diētu?

– Biju pamanījis Stokholmas diētas reklāmu, taču biju ļoti skeptisks. Labāk par reklāmām uz mani nostrādāja vienas augstas amatpersonas foto un apraksts, ka viņš notievējis, izmantojot tieši šo diētu. Brīdī, kad lasīju par viņu, man laikam tieši vajadzēja papildus motivāciju no ārpuses, lai sāktu kaut ko darīt. No otras puses – kaut kāds mazais velniņš sēdēja iekšā, kas teica – pamēģināšu un pierādīšu, ka uz mani šī diēta nestrādā! Taču nostrādāja! Līdz šim brīdim esmu zaudējis 7 kilogramus.

– Kā notika diētas ievērošana?

– Nesāku diētu uzreiz, bet nogaidīju labāko laiku – kad nebija ieplānotas nekādas svinības, pēc algas dienas. Visumā ievērot uztura plānu bija viegli. Ar katru dienu jutos labāk. Un jau pirmajā dienā samazināju svaru uzreiz par 2 kilogramiem! Tagad kustēties ir vieglāk, nav tik liela noguruma dienas beigās un arī guļu labāk.

– Ko jūs ieteiktu citiem vīriešiem, kas arī vēlas notievēt?

– Pirmkārt, gribētu pateikt – tas strādā! Otrkārt – būt veselam un labā fiziskajā formā ir stilīgi! Pārliecinies pats – piesakies programmai, rezultāts būs garantēts!

Spied šeit – Stockholmhealth.com – un izveido tieši tev piemērotu diētu!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ātri un efektīvi! Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu