Norāda uz iespēju atrast jaunas pazudušās «Malaysia Airlines» lidmašīnas atlūzas (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrālijas varasiestādes saistībā ar «Malaysia Airlines» lidmašīnas «Boeing 777» pazušanu likušas vēlreiz steidzami pārmeklēt teritoriju Indijas okeānā, kur tika atrastas lidmašīnas atlūzas, vēsta «Mail Online». 

Uzņēmumi, kas tapuši laikā no 22 līdz 25 septembrim parādījuši, ka zem ūdens, iespējams, atrodas vēl citas pazudušās lidmašīnas atlūzas. Šīs fotogrāfijas uzņēmis Austrālijas Transporta un drošības birojs.

ASV ģeofizikas konsultāciju firma «Williamson & Associates» norādījusi, ka attēlos redzamie «caurumi» ir ļoti līdzīgi zemūdens gruvešiem, kas bijuši atrodami Atlantijas okeānā pēc «Air France» lidmašīnas katastrofas 2009. gadā, kad bojā gāja 228 cilvēki.

Tiek norādīts, ka attēlos redzamie objekti nav akmeņi, bet drīzāk gan cilvēka veidoti metāla objekti.

Jau ziņots, ka Indijas okeāna Reinjonas salā atrasto lidmašīnas atlūzu sērijas numurs atbilst pērn pazudušās «Malaysia Airlines» lidmašīnas «Boeing 777» datiem.

Sākotnēji tika ziņots, ka uz atlūzām bijis uzraksts «BB670», tomēr atbilstoši precizētajiem datiem tur ir redzams uzraksts «657BB». Tieši šāds numurs minēts «Boeing 777» dokumentācijā tādām detaļām kā flaperona strāvas pievads un flaperona apšuves panelis, norāda žurnālisti.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu