Adele paziņo par jauna albuma izdošanu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele trešdien tviterī paziņoja par jauna albuma «25» laišanu klajā, taču vēl neatklāja iznākšanas datumu.

Adele ieguva sešas «Grammy» balvas par iepriekšējo albumu «21», kas iznāca pirms četriem gadiem. Viņa ieguvusi arī prestižo ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» statueti par Džeimsa Bonda filmas «Skyfall» («Operācija «Skyfall»») galvenās dziesmas sacerēšanu.

«Manā iepriekšējā albumā bija stāstīts par šķiršanos. Ja man būtu jāraksturo jaunais albums, tad tas ir par izlīgšanu un atlīdzināšanu par zaudēto laiku un par visu, ko esmu un neesmu izdarījusi,» tvīto Adele.

Adele savus albumus nosauc par godu vecumam, kādā tos sacerējusi. Viņas debijas ieraksts bija 2008.gadā iznākušais «19», bet trīs gadus vēlāk tam sekoja «21».

«Albumā «25» stāstīts par to, kāda esmu kļuvusi, pašai to nemaz neapjaušot,» norāda dziedātāja. «Es atvainojos, ka tas prasīja tik daudz laika. Bet jūs jau zināt, tā gadījās.»

Dziedātāja 2012.gada oktobrī laida pasaulē dēlu. Kopš tā laika viņa sabiedrībā parādījusies reti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu