Vai gribi uzzināt pašas sīkākās detaļas par Keitu un Viljamu? (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Noveli «The Royal We», kura ir uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par Keitu Midltoni un princi Viljamu, drīz vien varētu pārvēst kino filmā, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Populārā novele, kuras autori ir Hetere Kuksa (Heather Cocks) un Džesika Morgana (Jessica Morgan), ir uz patiesiem notikumiem balstīts mīlas stāsts par Kembridžas hercogiem Keitu un Viljamu.

Kā vēsta «parade.com», filmā Midltone varētu tikt atveidota kā amerikāniete vārdā Rebeka Portere (Rebecca Porter), kura ierodas Lielbritānijā, lai mācītos Oksfordas universitātē. Tur viņa iepazīstas ar princi Nikolasu, kurš ir nākamais rindā uz troni, un sāk ar viņu satikties.

Līdzīgi kā princis Viljams, princis Nikolass atainots kā militāra persona, par kura māti nereti raksta bulvārprese. Tāpat Nikolasam ir brālis Fredijs, kuram ir sarkani mati.

Lai arī pagaidām oficiāla informācija par filmas patiesumu un realizāciju klajā nākusi nav, stāsts varētu atklāt arī detaļas par Viljama un Keitas dzīvi.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu