Ārsts-pedofils gadiem apiet slimnīcas noteikumus, lai izmantotu slimus zēnus (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/YouTube

Mailzs Bredberijs (Myles Bradbury) no Adenbrukas slimnīcas Kembridžā, Anglijā, gadiem ļaunprātīgi izmantojis slimus zēnus, neradot pārējam slimnīcas personālam un vadībai nekādas aizdomas, raksta interneta medijs «The Guardian».

Zēnu vecāki asi kritizējuši slimnīcas administrāciju, ka ļāvusi Bredberijam apiet slimnīcas likumus potenciāli mazāk aizsargātu pacientu izmeklēšanas gadījumos.

Ārsts ieguva savu upuru un viņu ģimeņu uzticību, izliekoties par «labāko ārstu pasaulē». Izmeklētāji atklāja, ka viņš ieguvis savu pacientu uzmanību, izrādot interesi par viņu sociālo dzīvi, sarunājoties par futbolu un liekot viņu vecākiem justies īpašiem. Tādējādi viņš varēja pārkāpt noteikumu, ka pavadonim obligāti jābūt klāt intīmu izmeklējumu laikā.

Bredberijs zēnus izmantoja pat tad, ja vecāki atradās aiz aizkariem tai pašā istabā. Viņš arīdzan izmantoja iespēju pieņemt pacientus ārpus klīnikas ierastā darba laika, turklāt nozīmēja vizītes biežāk, nekā tas bija nepieciešams. Kad slimnīcas personāls uzdeva jautājumus, Bredberijam vienmēr esot atradies ticams izskaidrojums. Viņš arīdzan nekad neesot ņēmis praksē medicīnas studentus, aizbildinoties, ka ir pārāk aizņemts.

Bredberijam pagājušā gada decembrī tika piespriests 22 gadu cietumsods par seksuālo vardarbību, vojārismu un vairāk nekā 16000 nepiedienīgu fotoattēlu uzņemšanu. Fotogrāfijas Bredberijs uzņēma ar īpašas «spiegu pildspalvas» palīdzību, lai neviens neko nepamanītu.

Viņš atzinās, ka laikā no 2009.līdz 2013.gadam izmantojis 18 zēnus.

Par Bredberiju ziņoja kāda upura vecmāmiņa, kurai zēns atklāja, kas noticis. Pēc apelācijas viņa sods šobrīd samazināts uz 16 gadiem apcietinājumā un sešiem gadiem uzraudzībā.

Izmeklētāja Lūsija Skota Monkrīfa (Lucy Scott-Moncrieff) medijiem atklāja, ka Bredberijs esot paudis «izmisīgu nožēlu» par pastrādāto.

Izmeklēšanas gaitā gaismā nāca arīdzan fakts, ka, neskatoties uz to, ka Kanādas policija apgalvoja, ka Bredberijs internetā pērk bērnu pornogrāfiju, Lielbritānijas policija 16 mēnešus nerīkojās, klasificējot viņu kā «zema riska».

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu